ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Υποψηφιότητες στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές

ΥΙΟΣ ΣMHNAΓΟΥ EA

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην περιοχή της Χαριλάου και αποφοίτησα από το 31ο Ενιαίο Λύκειο Θεσσαλονίκης. 
Το 2006 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στις Οικονομικές επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. 
Το 2008 έλαβα το πρώτο μου μεταπτυχιακό στα Χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας ενώ το 2010 ολοκλήρωσα το δεύτερο μεταπτυχιακό μου στην Διοίκηση επιχειρήσεων στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. 
Το ίδιο έτος ξεκίνησα τις σπουδές μου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. 
Από το 2011 έως το 2012 εργάστηκα στο τμήμα πιστωτικού ελέγχου σε εταιρία των ΕΛΠΕ. 
Τα τελευταία 7 χρόνια διατηρώ γραφείο συμβούλων επιχειρήσεων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με ειδίκευση στην χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών. 
Είμαι μελετητής Οικονομολόγος Α΄ τάξης του Υπ. Οικονομίας, μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Από το 2015 είμαι επιχειρηματικός μέντορας της ΓΣΕΒΕΕ. 
Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μου παρέχω δωρεάν συμβουλευτική επιχειρηματικότητας σε πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ηλικίας 22-34 ετών.
Από το 2018 είμαι διαμεσολαβητής εμπορικών και αστικών υποθέσεων (Ινστιτούτο κατάρτισης διαμεσολαβητών Θεσσαλονίκης) ενώ από το 2019 είμαι υποψήφιος Διδάκτωρ του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Η συμμετοχή  επιστημόνων και ανθρώπων της αγοράς στην τοπική αυτοδιοίκηση, πιστεύω πως θα διαμορφώσει ένα νέο πλαίσιο ανάπτυξης για την πόλη μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια