ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«Διαχείριση Ελληνοτουρκικών Κρίσεων» Ερευνητική Μελέτη


Η ΕΑΑΑ έγινε αποδέκτης αιτήματος του κ. Κωνσταντίνου ΜπαλωμένουΓενικού  Διευθυντή της ΓΔΠΕΑΔΣ (Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Εθνικής Άμυνας και Διεθνών Σχέσεων) του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, συμμετοχής των Μελών της ΕΑΑΑ σε διαδικτυακή έρευνα/μελέτη που διεξάγει με τη μορφή ερωτηματολογίου, με θέμα «Διαχείριση Ελληνοτουρκικών Κρίσεων».
Όπως εξηγεί, σκοπός της έρευνας, είναι η καταγραφή της άποψης των πολιτών σχετικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, τις ελληνοτουρκικές κρίσεις και τη διαχείριση αυτών από ελληνικής πλευράς. Αν και η συμμετοχή μας στην έρευνα είναι καθαρά εθελοντική, μας ενθαρρύνει να συμπληρώσουμε το ερωτηματολόγιο καθώς η καταγραφή των απόψεών μας, καθιστά τις απαντήσεις μας πραγματικά πολύτιμες και αναγκαίες για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της ερευνητικής προσπάθειάς του.
Επισημαίνει ότι, η ερευνητική δεοντολογία κάθε τέτοιας επιστημονικής προσπάθειας, επιβάλλει την πλήρη ανωνυμία των απαντήσεων που θα συγκεντρωθούν, διαβεβαιώνοντας ότι τα αποτελέσματα και οι απαντήσεις της έρευνας είναι απόλυτα εμπιστευτικά και σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει γνωστή η ταυτότητα του ερωτηθέντος.
Αν και σε σχέση με την προθεσμία υποβολής των απαντήσεων (31/3/2020) μας κοινοποιήθηκε καθυστερημένα,  σύμφωνα με τον κ.Μπαλωμένο, το ερωτηματολόγιο που εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή, είναι σύντομο, γι’ αυτό και δε θα χρειαστούν περισσότερα από 10 λεπτά. Οι ερωτήσεις του είναι πολλαπλής επιλογής και δεν υπάρχουν σωστές και λανθασμένες απαντήσεις.
ΠΡΟΣΟΧΗ το ερωτηματολόγιο συμπληρώνεται ΜΟΝΟ από Έλληνες πολίτες που έχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ
Για να συμμετάσχετε στην έρευνα/συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο πατήστε εδώ
Εκ της ΕΑΑΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια