ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δελτίο τύπου για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ραφήνα και στη Δυτική Αττική (Σύνδεσμος Αποφοίτων ΣΣΑΣ)Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων ΣΣΑΣ εκφράζει την βαθιά οδύνη του στους συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους από τις καταστροφικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου 2018 στην ευρύτερη περιοχή της Ραφήνας και στη Δυτική Αττική και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων. 
Σε όσους συνανθρώπους μας επλήγησαν χάνοντας περιουσίες και κόπους μιας ζωής από τις πυρκαγιές αυτές και σε όσους πληγέντες αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, ο Σύνδεσμός μας αμέριστα συμπαρίσταται σε όλους αυτούς,

ΚΑΛΕΙ

τα μέλη του ιατρούς εν ενεργεία και εν αποστρατεία κάθε ειδικότητας να συνδράμουν όπου απαιτηθεί επιτοπίως παρέχοντας κάθε δυνατή ιατρική φροντίδα για να απαλυνθεί ο πόνος των πληγέντων από την Εθνική αυτή Τραγωδία. Επιθυμητή είναι επίσης και η προσφορά από τα μέλη του Συνδέσμου, φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού για τη θεραπεία των πληγέντων.
Ο Σύνδεσμος παρακολουθεί την εξέλιξη των θλιβερών αυτών γεγονότων και θα συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις όπου απαιτηθεί.
  

Μετά Τιμής

                                                    
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                      Πατσουράκος Φώτιος              Κυριακόπουλος Ν

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια