ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

O Γιάννης Πάριος Στο Θέατρο Δάσους » την Τρίτη στις 4 Σεπτεμβρίου


O Γιάννης Πάριος ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές αλλά και συνθέτες, επιστρέφει μετά από χρόνια στη Θεσσαλονίκη.
Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τις λέξεις έρωτας, αγάπη, επιτυχία, ταλέντο. Το «φαινόμενο Πάριος», με τη συγκινητική απήχηση στον κόσμο, έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου και δείχνοντας μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, έχει καταφέρει να είναι χαραγμένος στη συνείδηση όλων, τόσο ο ίδιος ως καλλιτέχνης, όσο και τα τραγούδια του. Έχει τραγουδήσει τον έρωτα, γράφει στίχους και μουσική και τα τραγούδια του έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες.       
Γιάννης Πάριος, ο τροβαδούρος του έρωτα, με 45 χρόνια ουσιαστικής πορείας, με το πάθος και την αυθεντικότητά του και που όλοι μια φορά στη ζωή τους πρέπει να βιώσουν την εμπειρία του να παραβρεθούν σε συναυλία και να ακούσουν ζωντανά τον τραγουδιστή του έρωτα. Να δονηθούν από την εύθραυστη δυναμικότητα των συναισθημάτων που αναβλύζουν από κάθε τραγούδι του, μέσω της ιδιαίτερης φωνής του και φυσικά το σίγουρο είναι πως εκείνο το βράδυ, θα φύγουμε όλοι μετά το τέλος της συναυλίας και θα αισθανθούμε ερωτευμένοι. Άλλοι με το ταίρι τους, άλλοι με τη στιγμή, άλλοι με το «σήμερα», άλλοι με τη ζωή «που περνά και χάνεται». Ο έρωτας έτσι κι αλλιώς είναι παντού, απλά ο Γιάννης Πάριος μας δείχνει για ακόμη μια φορά τον τρόπο να τον αφουγκραστούμε και να αφεθούμε να μας τρυπήσουν τα βέλη του.

Εκτέλεση Παραγωγής: "Όψεις Πολιτισμού"
Παράσταση: Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, ώρα 21.00, στο Θέατρο Δάσους
Τιμές εισιτηρίων: 18€ γενική είσοδος & 15€ μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων)
Πληροφορίες – Κρατήσεις: Αρβανιτίδου Χρύσα, 2310257218, 6986713300
Σημεία προπώλησης: viva.gr, Ιανός Αριστοτέλους, Καλαμαριά, Mediterannean Cosmos, Σάρωθρον, Διώροφο, Ζαχαροπλαστείο Παπασωτηρίου Εύοσμος, Ντεμέκ Εύοσμος
Εάν υπάρχει επιθυμία συμμετοχής συναδέλφων με πάνω από είκοσι άτομα η τιμή είναι  δεκατρία (13) ΕΥΡΟ
Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία της ένωσης μέχρι 29/8/2018.

Με εκτίμηση,

Αρβανιτίδου Χρύσα

-- 
'Οψεις Πολιτισμού'
Κομνηνών 17
Τηλ: 2310-257218

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια