ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Χορήγηση Βοηθήματος Αριστούχου Μαθητή (ΒΑΜ) Σχολικού Έτους 2019-2020

 


Χορήγηση Βοηθήματος Αριστούχου Μαθητή (ΒΑΜ) Σχολικού Έτους 2019-2020

Γνωρίζετε στα Μέλη της ΕΑΑΑ ΠΑΡ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  ότι σε ημερομηνία και σε μέρος  που θα γνωριστεί με νεωτέρα ,  θα πραγµατοποιηθεί   η βράβευση των αριστούχων µαθητών σχολικού έτους 2019-2020, τέκνων οικογενειών αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας.

Α) ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕIΣ:
Τα τέκνα να έχουν προαχθεί από τη Β’ στη Γ’ τάξη ή να έχουν αποφοιτήσει από τη Γ’ Τάξη Δηµοσίου ή Ιδιωτικού Λυκείου Ελληνικής Επικράτειας (και Τεχνικό Λύκειο), µε Μ.O. βαθµολογίας 18,1 και άνω, σύµφωνα µε το Π.Δ. 246/98 και Π.Δ. 60/06 του Υπουργείου Παιδείας, καθώς και των παιδιών που εισήχθησαν στα ΑΕΙ το 2020 και απέκτησαν πτυχίο ΑΕΙ εντός του 2020.

Ο αριθµός των υπό βράβευση τέκνων των Αποστράτων που προήχθησαν από τη Β΄στη Γ΄τάξη ή αποφοίτησαν από τη Γ΄Τάξη δημόσιου ή ιδιωτικού λυκείου , καθορίζεται µε απόφαση του κ. Α/ΓΕΑ και στον υπό βράβευση µαθητή χορηγείται χρηµατικό ποσό Τριακοσίων Είκοσι ευρώ (€320,00) το οποίο θα κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασµό του βραβευµένου µαθητή από το ΓΕΑ/ΟΛΚΑ.

Β) ΔIΚΑIΟΛΟΓΗΤIΚΑ:

– Αίτηση από τον νόµιµο Επίτροπο (κηδεµόνα – πατέρα – µητέρα), όπως το υπόδειγµα στο τέλος της ανακοίνωσης.

– Βεβαίωση του Δηµοσίου ή Ιδιωτικού Λυκείου (Ελληνικής Επικράτειας), στην οποία θα εµφαίνεται ο Μ.Ο. της βαθµολογίας των µαθηµάτων του µαθητή και ο χαρακτηρισµός «ΑΡΙΣΤΑ» (δίδεται από τη Γραµµατεία του Λυκείου), ή υποβολή φωτοαντιγράφου του Αποδεικτικού Προαγωγής ή του Απολυτηρίου.

– Φωτοαντίγραφο Τραπεζικού Λογαριασµού του τέκνου και σε περίπτωση µη υπάρξεως, να αποσταλεί Φωτοαντίγραφο Οικογενειακού Τραπεζικού Λογαριασµού µε το όνοµα ενός εκ των γονέων. Στην περίπτωση αυτή απαιτείται και Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599 (θεωρηµένη για το γνήσιο της υπογραφής) στην οποία ο βραβευθείς θα επιτρέπει την κατάθεση του ποσού στον Οικογενειακό Τραπεζικό Λογαριασµό.

Υποβολή δικαιολογητικών

Τα δικαιολογητικά όλων των ανωτέρω κατηγοριών, θα υποβληθούν με αυτοπρόσωπη παρουσία ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή με ταχυμεταφορές, στα γραφεία του παραρτήματος μέχρι  31 Οκτωβρίου 2020

ΠΡΟΣΟΧΗ: σε περίπτωση αυτοπρόσωπης παρουσίας, θα τηρηθεί απαρέγκλιτα η καθορισθείσα από την ΕΑΑΑ διαδικασία (κατόπιν ραντεβού, χρήση μάσκας κλπ).

Αυτονόητη η υποχρέωση τήρησης  της ανωτέρω προθεσμίας, προκειµένου υποβληθούν  στο ΓΕΑ το σύνολο των Αιτήσεων για έγκριση του αντίστοιχου κονδυλίου.

Για να κατεβάσετε την Αίτηση πατήστε εδώ

ΠΗΓΗ https://eaaa.gr/

Εκ της ΕΑΑΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια