ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εκλογές

 



Αγαπητοί/ές συνάδελφοι/σες

Σας υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή 14 Νοε 2021 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΑΑ και των Τοπικών Συμβουλίων των Παραρτημάτων.

Η προθεσμία για την υποβολή των υποψηφιοτήτων λήγει την Πέμπτη  30/9/2021 και ώρα 14:00.

Οι εκλογικές διαδικασίες δημοσιεύονται στις ιστοσελίδες της ΕΑΑΑ (WWW.EAAA.GR) και του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης (WWW.EAAATHESS.GR).

Τονίζεται ότι η ψηφοφορία θα γίνει με την φυσική παρουσία των εκλογέων, με την επίδειξη του Δελτίου Ταυτότητας της ΕΑΑΑ.

Το Τ.Σ. του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές δίνοντας την δύναμη στα Συμβούλια που θα εκλεγούν, να διεκδικήσουν επίλυση χρόνιων και επίκαιρων προβλημάτων, θεσμικών και καθημερινότητας,

Τα μέχρι τώρα ποσοστά συμμετοχής είναι απογοητευτικά. Η επίκληση ότι το Δ.Σ. της ΕΑΑΑ εκπροσωπεί 15.000 περίπου αποστράτους και τις οικογένειές τους, καθίσταται σαθρό και ανώφελο. Κανείς από την πολιτική ή στρατιωτική ηγεσία, και κυρίως η Ελληνική Κοινωνία δεν θα στηρίξει οποιοδήποτε αίτημά μας εάν εμείς δεν αποδείξουμε με την συμμετοχή μας ότι νοιαζόμαστε για την ΕΑΑΑ.

Ραντεβού λοιπόν στις κάλπες την Κυριακή 14 Νοε 2021, για να εκλέξουμε αυτούς που θεωρούμε ότι μας δίνουν τα εχέγγυα ότι θα ασχοληθούν για μια ΕΑΑΑ που μας αξίζει.





































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια