ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εκλογές ΕΑΑΑ - Υποψηφιότητα Υπτχου (ΕΑ) ε.α. ΠΑΥΛ. ΧΡΗΣΤΟΥ

 


Με την ενθάρρυνση και την προτροπή σας έθεσα υποψηφιότητα για την θέση του Αντιπροέδρου πριν τρία χρόνια προκειμένου να υπηρετήσω τα κοινά της ΕΝΩΣΗΣ .Η εμπιστοσύνη σας εκφράστηκε με την ψήφο σας και με εκλέξατε Αντιπρόεδρο της ΕΝΩΣΗΣ μας. Αυτό αποτέλεσε για εμένα ύψιστη τιμή και εργάσθηκα όλο αυτό το διάστημα με γνώμονα το κοινό καλό των μελών μας . Η εμπειρία μου και η γνώση από την θητεία μου στη θέση του Αντιπροέδρου και η αναγνώριση του έργου και των προσπαθειών μου από τα μέλη μας με οδηγούν να θέσω υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου της ΕΝΩΣΗΣ μας πιστεύοντας ότι μπορώ να υπηρετήσω αυτό το σκοπό με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης.

Ζητούμενο για όλους μας είναι μια αποτελεσματική ΕΝΩΣΗ επικεντρωμένη στους στόχους που έχουν ανάγκη τα μέλη μας. Μια ισχυρή ΕΝΩΣΗ ικανή να ανταποκριθεί στις ανάγκες των μελών της. Όλοι μας έχουμε εύλογες προσδοκίες για περισσότερη αποτελεσματικότητα και αγωνιστικότητα.

Η ΕΝΩΣΗ του μέλλοντος χρειάζεται μια σύγχρονη διοίκηση και τη λήψη πρωτοπόρων αποφάσεων. Αποφασίσαμε όλοι μαζί ότι το όραμα της ΕΝΩΣΗΣ για πρόοδο και ανάπτυξη θα περνά μέσα από τα μέλη της , τα Παραρτήματα και το Διοικητικό Συμβούλιο. Όλοι μας είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε με αποφασιστικότητα και εντιμότητα με δυναμική και αυτοπεποίθηση για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩΣΗ.

Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την πρόοδο , την ενότητα και την προάσπιση όλων των δικαιωμάτων των μελών μας . Η ισότητα , η δικαιοσύνη , η συνεργασία , η εντιμότητα και η δυναμικότητα θα μας οδηγήσουν σε μια προοδευτική κατεύθυνση προκειμένου να επιτύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Πάντοτε υπάρχουν δύο αντίρροπες τάσεις. Προς τη μία κινείται η απόλυτη ισότητα και προς την άλλη ο διαχωρισμός και τα οφίτσια. Στην εποχή μας θεωρώ εντελώς απαραίτητο να επικρατήσουν οι ενωτικές διαθέσεις και να εμπεδωθεί σε όλους μας η παραδοχή και η αρχή της ισότητας και της ισονομίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια