ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Προσφορά Διαγνωστικού Κέντρου ΠΛΑΤΩΝ

 


Τα διαγνωστικά κέντρα ΠΛΑΤΩΝ παρέχουν  στα μέλη του παραρτήματος και στα μέλη των οικογενειών τους τις παρακάτω προσφορές για το έτος 2022

1. Πιο συγκεκριμένα  έκπτωση 30% στην συμμετοχή των παραπεμπτικών για εξετάσεις στούς Μαγνητικούς Τομογράφους και τους Αξονικούς της εταιρείας  στα Εργαστήρια της Σοφούλη 14 Θεσσαλονίκη  και Λ.Τζ.Κέννεντυ 37 Πυλαία. 

2. Για εξειδικευμένες εξετάσεις στον Μαγνήτη και Αξονικό Τομογράφο όπως η Πολυπαραμετρική Προστάτη, Στεφανιογραφία, Αγγειογραφίες, στις οποίες απαιτείται ειδική επεξεργασία στην γνωμάτευση του Ιατρού, παρακαλώ να επικοινωνείτε με την Κα Πόνη στο Εργαστήριο της Σοφούλη, ( τηλ. 2310425901 εσωτ.117) προκειμένου να εξυπηρετείστε με προτεραιότητα και να ενημερώνεστε ακριβώς για το τελικό κόστος της εξέτασης.(ειδική τιμή)

3.Οι τιμές για τα Τέστ που αφορούν τον ιό Covid -19 διαμορφώνονται για τα μέλη στο εξής ως ακολούθως :

Μοριακό Τέστ PCR Covid-19 :  35€

Rapid Test Covid-19              :    6€

Τέστ Αντισωμάτων IGG       :   15€


4. Έκπτωση  30%  στις απλές καρδιολογικές εξετάσεις.(Υπέρηχος -τεστ κόπωσης-τριπλεξ-ηλεκτροκαρδιογράφημα) σε όλα τα εργαστήρια της εταιρείας.


5. Για όλες τις εξετάσεις που εκτελούνται χωρίς παραπεμτικό ισχύει ο Εκπτωτικός Τιμοκατάλος της Πλάτων.


Για τις ειδικές εξετάσεις του Stress echo και την εξέταση για το διοισοφάγειο οι οποίες έχουν ειδική χρέωση, μπορείτε να ενημερώνεστε από την γραμματεία των εργαστηρίων σχετικά με το κόστος. 

 

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγνωστικό πατήστε https://platonae.gr/



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια