ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

90 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΟΛΗ ΙΚΑΡΩΝ_110 ΠΜ (13/5/2022)




 

90 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΟΛΗ ΙΚΑΡΩΝ_110 ΠΜ (13/5/2022)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 19/29-4-2022 ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΙΚΑΡΩΝ
«ΙΚΑΡΟΣ»

90 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΟΛΗ ΙΚΑΡΩΝ
1931-2021

Αγαπητοί Συνάδελφοι - Φίλοι του «ΙΚΑΡΟΥ» και λάτρες της Αεροπορικής Ιδέας,

Την 1η Δεκεμβρίου 2021, έλαβε χώρα στο Αμφιθέατρο της Σχολής Ικάρων, η εκδήλωση Τιμής και Ιστορικής Μνήμης για τα 90 Χρόνια Ζωής της Σχολής μας, από το 1931 μέχρι τις μέρες μας, με αξιοσημείωτη προσέλευση και μεγάλη επιτυχία.

Επειδή τα Μέλη και Φίλοι του Συνδέσμου, όπως και οι λάτρες της Αεροπορικής Ιδέας, που κατοικούν μακράν των Αθηνών, δεν είναι εύκολο και πρακτικό να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του «ΙΚΑΡΟΥ» που οργανώνονται στην έδρα του Συνδέσμου μας, όπως η ανωτέρω επέτειος, και επειδή, όπως μας είναι γνωστό, τα περισσότερα Μέλη και οι Φίλοι μας στην Περιφέρειας, διαβιούν στις Περιοχές Μακεδονίας και Θεσσαλίας, αποφασίστηκε από το ΔΣ να αναδιοργανωθεί η ίδια εκδήλωση,

Την 13η Μαΐου 2022, ημέρα Παρασκευή, ώρα 18:00 στην 110ΠΜ

Η πρωτοβουλία Ιστορικής Μνήμης και Απόδοσης Τιμής, αφιερώνεται σε όσους δημιούργησαν και οδήγησαν τη Σχολή Ικάρων στα σημερινά αξιοθαύμαστα επίπεδα Ακαδημαϊκής, Πτητικής, Επιχειρησιακής Εκπαίδευσης, αλλά και Διεθνούς προβολής.

Παρότι θα έπρεπε η επανάληψη της πρωτοβουλίας αυτής, να είχε λάβει χώρα εντός του 2021, η αρνητική τροπή των υγειονομικών δεικτών ένεκα της πανδημίας, μετέθεσε αναγκαστικά το πρόγραμμα κατά πέντε μήνες.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον
"ΙΚΑΡΟ"
τελεί υπό την αιγίδα του
Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας
και υποστηρίζεται από την θερμή φιλοξενία της
Διοικήσεως της 110 ΠΜ,
στο Κινηματοθέατρο "ΑΘΗΝΑ" της Μονάδας

Ευπρόσδεκτα βέβαια μετά χαράς, δεν είναι μόνο τα Μέλη των Παραρτημάτων Μακεδονίας και Θεσσαλίας, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος εκ των απανταχού Συναδέλφων των Τριών Όπλων των Ε.Δ., κάθε ειδικότητας και προελεύσεως, όπως και των Φίλων που αγαπούν «την ελευθερία της πτήσης και του ουρανού»
Ραντεβού λοιπόν με
Μέλη, Συναδέλφους, Φίλους και Συζύγους την 13η Μαΐου 2022, ημέρα Παρασκευή (18:00)

Επειδή οι διατιθέμενοι για την εκδήλωση χώροι είναι στρατιωτικοί και μάλιστα υψηλής ασφαλείας, επιβάλλεται να καταγραφούν οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος ταυτοπροσωπίας στην Κεντρική Πύλη του Αεροδρομίου.

Για τον λόγο αυτό μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή με τους παρακάτω τρόπους:

  • Με ενημέρωση της Ε.Α.Α.Α., η οποία στη συνέχεια θα διαβιβάσει συγκεντρωτικά και μέχρι 10 Μαΐου, τα ονοματεπώνυμα και την ιδιότητα των ενδιαφερομένων (βαθμός/Όπλο προέλευσης ή άλλη ιδιότητα/πχ καθηγητής ή πολίτης), στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συνδέσμου (e-mail: haf.sasi@yahoo.gr)
  • Με ενημέρωση του Εφόρου Δημοσίων Σχέσεων, Υποπτέραρχου (Ε) ε.α. Εμμανουήλ Καρανίκα, στα e-mail: mkaran@hotmail.gr ή στο τηλ. : 6983508706.

Η παρουσία σας θα αποτελέσει Ιδιαίτερη Τιμή για τη Σχολή Ικάρων και τον Σύνδεσμό μας

Για το ΔΣ/Σ.Α.Σ.Ι./«ΙΚΑΡΟΣ» Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γρηγόριος Πρεζεράκος Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α.
Επίτιμος Δκτής Σχολής Ικάρων

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια