ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ορκωμοσία Νέων Ανθυποσμηναγών της Πολεμικής Αεροπορίας



 Την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022, πραγματοποιήθηκε, παρουσία της Α.Ε της Προέδρου της Δημοκρατίας, κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η ορκωμοσία των νέων Ανθυποσμηναγών της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), στη Σχολή Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κος Κωνσταντίνος Τασούλας, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, εκπρόσωποι των Κομμάτων της Βουλής, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ.κ. Αθηναγόρας, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, εκπρόσωποι των Αρχηγών του Γενικού Επιτελείου Στρατού, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, επίτιμοι Αρχηγοί του ΓΕΑ, Πρέσβεις ξένων κρατών, Ανώτατοι Αξιωματικοί της ΠΑ, αντιπροσωπείες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και συγγενείς των νέων Ανθυποσμηναγών.

Συνολικά ορκίστηκαν εξήντα επτά (67) Ανθυποσμηναγοί, εκ των οποίων εξήντα ένας (61) από την Ελλάδα, πέντε (5) από την Κύπρο και ένας (1) από την Ιορδανία.

Την ΕΑΑΑ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Απτχος (Ι) ε.α  Κωνσταντίνος Τζαβέλλας και ο Δνων Σύμβουλος Ασμχος (ΤΜΑ) ε.α. Κωνσταντίνος Αναγνωστάκης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια