ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Προσφορά Military club

 Αγαπητοί συνάδελφοι.

 

Σας ευχόμαστε Καλό Φθινόπωρο και Καλή Σχολική Χρονιά!

Το παρόν μήνυμά μας σας αποστέλλεται ενόψει των υποχρεώσεων τόσο της νέας σχολικής χρονιάς όσο και των επερχόμενων χειμερινών μηνών και γνωρίζοντας πόσο έχουμε πληγεί όλοι μας από την ακρίβεια.

Θα θέλαμε λοιπόν να σας υπενθυμίσουμε ένα πραγματικά ακραίο «μέτρο στήριξης» εκ μέρους του Military Club, που είναι η επιδότηση του Super Market σας με 10%, έξοδο το οποίο όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι αποτελεί μία ανελαστική μηνιαία δαπάνη.

Η επιδότηση αυτή επιτυγχάνεται με τη χρήση της επαναφορτιζόμενης Κάρτας Αγορών ΑΒ, που χρησιμοποιείται στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος (για όσους δεν γνωρίζετε την εν λόγω Κάρτα, πληροφορίες θα βρείτε στο https://militaryclub.gr/karta-agoron-av/).

Πρακτικά, για οποιοδήποτε ύψος μηνιαίων αγορών πραγματοποιεί κάθε οικογένεια από το Super Market με την χρήση της Κάρτας Αγορών ΑΒ για διάστημα 10 μηνών, το άθροισμα της επιδότησης των μηνών αυτών αντιστοιχεί στις αγορές ενός μηνός ή αλλιώς, ο 11ος μήνας των αγορών σας είναι δωρεάν.

Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό, που έχει διαφύγει σε πολλούς από εμάς, είναι ότι το συγκεκριμένο προνόμιο μπορούμε να το προσφέρουμε για να το αξιοποιήσουν και συγγενικά μας πρόσωπα (γονείς, πεθερικά και αδέλφια).

Επιπρόσθετα, από την 1η Οκτωβρίου 2022 και στο τέλος κάθε μήνα, θα γίνεται κλήρωση στην οποία θα συμμετέχουν όσα μέλη μας έχουν φορτίσει μέσα στο μήνα τις κάρτες τους με 300€ και άνω. 

Στο μέλος που θα κληρώνεται, το Military Club θα κάνει δώρο μία φόρτιση αξίας 300€ στην Κάρτα Αγορών ΑΒ που θα μας υποδειχθεί.

Τέλος υπενθυμίζουμε, σε όσους δεν την έχετε ήδη αποκτήσει, ότι μπορείτε να αιτηθείτε και να σας αποστείλουμε ΔΩΡΕΑΝ την εκπτωτική κάρτα για τα καταστήματα PUBLIC και Media Markt (πληροφορίες για την κάρτα μπορείτε να βρείτε στο https://militaryclub.gr/public/).

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Military Club

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια