ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ανακύκλωση

 


Σας ενημερώνουμε ότι την 1/8/2023   ο Δχστής κ.  ΧΡΙΣΤΙΔΗΣ παρέδωσε εκ μέρους του Τ.Σ. του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης,   σε εταιρεία ανακύκλωσης,  πλαστικά καπάκια βάρους 440 περίπου κιλών, στα πλαίσια του συνεχιζόμενου  Β κύκλου  της περιβαλλοντικής αυτής δράσης,   που απέφερε μέχρι τώρα  δύο (2) τόνους  από καπάκια.

Η  αξία των ανακυκλώσιμων υλικών θα ανταλλαχθεί υπό την μορφή χορηγίας προς  κοινωνικές δομές .

Υπενθυμίζουμε ; ότι κατά την Α΄ φάση,   το Τ.Σ. του Παραρτήματος αποφάσισε την  χορηγία  υγειονομικού  υλικού προς το 424 ΓΣΝΕ,   για την  βελτίωση της νοσηλείας των συναδέλφων.

Το Τ.Σ. του Παραρτήματος ευχαριστεί και συγχαίρει τα μέλη μας που συμμετέχουν  σε αυτή τη δράση προσφέροντας  καπάκια , συμβάλλοντας  με τον τρόπο αυτό  στην ανάδειξη της δυνατότητας  κοινωνικής προσφοράς του Παραρτήματος.   

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Πολιτιστικό  Σύλλογο «ΝΕΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ» που προσέφερε μεγάλη  ποσότητα ανακυκλώσιμων καπακιών.

Ευχαριστούμε  επίσης και τον ιδιώτη  φίλο του Παραρτήματος Κο ΒΕΛΚΟ ΖΑΧΑΡΙΑ  και τον συνάδελφο Κο ΖΑΡΙΜΠΑ ΑΓΓΕΛΟ,  που βοήθησαν στην φόρτωση και μεταφορά των καπακιών από το Παράρτημα  στην έδρα της εταιρείας ανακύκλωσης

Επισημαίνεται ότι η συλλογή πλαστικών καπακιών συνεχίζεται και καλούμε  τους συναδέλφους να συνεχίσουν να συμμετέχουν σ΄ αυτή τη δράση, και ευχόμαστε να βρεθούν και άλλοι που θα συμβάλλουν όσο είναι δυνατόν σε αυτή την προσπάθεια.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια