ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αρχειακό - Ιστορικό Υλικό

 


Αγαπητοί/ες συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε ότι το Παράρτημα Θεσσαλονίκης της ΕΑΑΑ   προγραμματίζει  την κατασκευή  μιας  διαδικτυακής  ενότητας στην ιστοσελίδα  www.eaaathess.gr , που θα περιέχει φωτογραφικό και τηλεοπτικό  υλικό που θα καλύπτει  χρονολογικά  από το  1911,  έτος που ιδρύθηκε η Π.Α. μέχρι σήμερα.

Παρακαλούνται τα μέλη του  Παραρτήματος Θεσσαλονίκης ,  που  έχουν στην κατοχή τους   τέτοιο αρχειακό ιστορικό υλικό, να  το «δανείσουν»  στο Παράρτημα  και αφού  ψηφιοποιηθεί θα επιστραφεί  στους κατόχους του. Εάν υπάρχει δυνατότητα , το υλικό μπορεί να   παραδοθεί σε  ηλεκτρονική μορφή  με σκαναρισμένα αρχεία .

Προθεσμία υποβολής του  υλικού  31 Δεκ 2023

Ο σχεδιασμός και η επιλογή του υλικού θα γίνει από επιτροπή που θα ορισθεί από το Τ.Σ. στην οποία θα συμμετέχουν ένα μέλος του Τ.Σ. και  μέλη από συναδέλφους που θα δηλώσουν  ότι επιθυμούν την ενασχόληση τους για την υλοποίηση  αυτής της πρωτοβουλίας.

Με την δράση  αυτή το Παράρτημα Θεσσαλονίκης  καταθέτει τη συμβολή του στη διαφύλαξη και προβολή μέρους της ιστορίας της Π.Α, ως παρακαταθήκη για τις νέες γενιές των συναδέλφων.

Για  περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Γραμματέα Σγό (ΥΔΚ) ε.α.  κ. ΝΙΚ. ΜΥΛΩΣΗ (2310 264459, 6983 532115, e-mail  nickmylo2@gmail.com)

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια